Snørydding

Effektiv snørydding sikrer trygg ferdsel og god fremkommelighet

Vi har alt nødvendig utstyr og kompetanse til å sikre god fremkommelighet og sikker ferdsel på veier og utearealer på deres eiendom. Vi er på vakt hele vintersesongen og sørger for effektiv snømåking og annet vintervedlikehold for borettslag, sameier og næringseiendom. Vi har et meget godt opparbeidet rutenett mellom Oslo og Drammen, og har god kapasitet til nye oppdrag.

Vi utfører alle tjenester innen vintervedlikehold

For å sikre trygg ferdsel og god fremkommelighet på deres eiendom er det behov for mer enn bare snørydding og brøyting. Vi har også svært gode rutiner for regelmessig strøing og salting. Fjerning av istapper og snøansamlinger på tak er også noe vi ofte utfører for våre kunder.

  • Maskinell og manuell snørydding
  • Strøing
  • Såleskraping
  • Bortkjøring
  • Fjerning av istapper
  • Snørydding av tak

Omfattende maskinpark som dekker alle behov

Når det kommer til snørydding og andre typer vintervedlikehold på større eiendommer kreves det riktig utstyr for å få jobben gjort så effektivt og godt som mulig. Vi har en stor og fleksibel utstyr- og maskinpark som dekker alle våre kunders behov.

Grundig og effektivt vintervedlikehold krever både stort og smått utstyr. Vi har alt fra store maskiner og kjøretøy til brøyting og bortkjøring av snø, til mindre utstyr som håndskuffer, spader og snøfresere. Vi er alltid fleksible og kan utføre snørydding av alt fra store uteplasser til trange veier og gårdsplasser.

24 timers beredskap gjennom hele vinteren

Vårt snøryddingspersonell holder 24 timers beredskap gjennom hele vinteren og står klare til å hjelpe med både forutsette og uforutsette snøfall. Vi får all nødvendig informasjon om værsituasjonen gjennom Meteorologisk Institutt og er i ekstra høy beredskap når store snømengder eller temperatursvingninger er i vente.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris