Maskinfeiing

Grundig og effektiv feiing av veier, fortau og uteplasser

Vi hjelper våre kunder med å gjøre klar eiendommen til en ny sesong. Når snøen forsvinner er det ofte mye strøgrus og annet rusk som ligger igjen på veier og uteplasser. Å ha vei og fortau i god stand øker både trivsel og sikkerhet for beboere og besøkende. Vi tilbyr alt innen feiing, spyling og rengjøring av gater, veier, trapper, fortau og garasjer.

Feiing og garasjevask er ofte en del av det periodiske vedlikeholdet i driftsplanen vi utformer sammen med våre kunder. Dere avgjør selv frekvensen dere ønsker på tjenestene. Vanligvis ønsker våre kunder maskinell feiing en til to ganger i året men dette varierer etter deres ønsker og behov. Vi kan stille med utstyr og mannskap dersom deres uteområder krever mer regelmessig feiing og vedlikehold. Det er også mulig å bestille våre tjenester etter behov.

Vår maskinpark dekker alle deres behov innen feiing og renhold av utearealer

Vi har utstyret som kreves til profesjonell feiing og spyling av alle typer dekke, innendørs og utendørs, maskinelt og manuelt. Vi har moderne feiiemaskiner med feieaggregat og oppsamlingsfunksjon. Disse fjerner all strøgrus fra eiendommens utearealer og sørger for effektiv støvdemping av veier og uteplasser. For best resultat etter feiing høyttrykkspyler vi de samme områdene. Da får vi også fjernet alt finstøvet som feiemaskinen ikke får med seg.

Bortkjøring av strøgrus

Etter vinteren er det ofte brøytet bort en del strøgrus og singel som ligger igjen i større ansamlinger når snøen har smeltet. Vi samler opp alle ansamlinger av snø, kvister, grus, jord og sand slik at deres uteområder tar seg godt ut til ny sesong.

Godt vedlikeholdte veier bidrar til helse, miljø og sikkerhet

Vi hjelper dere med å etterkomme kommunale forskrifter om vedlikehold og skjøtsel av utearealer. Å ha vei og fortau i god stand øker både trivsel og sikkerhet for beboere i borettslaget. Godt vedlikehold gir et helhetlig og ryddig inntrykk av uteområdene på deres eiendom. Grundig feiing av veier og fortau gjør hverdagen tryggere for både de yngste og de eldste. Ved å fjerne grus, kvister og annet smuss kan man hindre fall, skli-skader og andre uhell.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris