Gressklipping

Vi vedlikeholder deres gressplen fra vår til høst

Gressplenen er en viktig del av uteområdene for både borettslag, sameier og næringsbygg og burde vedlikeholdes fra vår til høst. Velholdte grøntarealer er viktig for trivselen og gir et godt inntrykk for beboere, ansatte og besøkende på deres eiendom.

Gressklipping for borettslag, sameier og næringseiendom

Vi utfører gress- og kantklipping på både små og store arealer, fra vår til høst. Vi utfører oppdrag primært for boligselskaper, næringsbygg og offentlig eiendom i områdene fra Oslo til Drammen.

Vi utfører gressklipping både som enkeltoppdrag og på fast kontrakt. Har dere vaktmestertjenester hos oss fra før er vedlikehold av grøntarealene som regel en del av driftsplanen til våre vaktmestere og utføres iht. avtalt frekvens. Vi har også personell med gartnerutdanning som bistår med oppdrag i park og uteanlegg på deres eiendom.

Fleksibel og omfattende utstyrspark til alle behov

Vi har en omfattende og fleksibel maskin- og utstyrspark som dekker alle våre kunders behov. Vi har store gressklippertraktorer som passer utmerket til plenklipp i større parker og anlegg. Vi har også sitteklippere og effektive småklippere som kommer til på de mer utfordrende områdene. Vi har også elektriske og motoriserte kantklippere.

Vi har fokus på miljøet og bruker derfor elektriske verktøy når vi har mulighet til det. Alle gressklipperne våre tilfredsstiller EUs støykrav, noe som gjør at duren fra disse er minst mulig sjenerende.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris