Beskjæring og trefelling

Vi har ekspertise på stell, trimming og beskjæring av hekker, busker og trær

Vedlikehold av grøntarealene på deres eiendom innebærer mer enn kun gress- og kantklipping. Vi hjelper dere med å skape et godt helhetlig inntrykk av helle deres grøntområde og utfører vedlikehold av all slags beplantning på deres eiendom.

Beskjæring og trimming av hekker, busker og trær er en viktig del av det langsiktige vedlikeholdet av deres uteområder, og burde utføres med jevne mellomrom. Forskjellige typer hekker, trær og beplantning har forskjellige behov til trimming og vedlikehold. Det er viktig at arbeidet utføres riktig slik at de også vokser riktig og holder seg fine år etter år. Vi har personell med ekspertise innen trimming og beskjæring av alle typer beplantning på deres eiendom.

Vi har både utstyret og kompetansen til å bistå med stell, trimming og beskjæring av alle slags hekker, busker og trær. Våre vaktmestere utfører det jevnlige vedlikeholdet av deres utearealer, som defineres gjennom driftsplanen vi utformer sammen. De vil sørge for regelmessig trimming og stell av hekker og busker. Vi har også yrkesutdannede gartnere som vil ha hovedansvaret for beplantningen på deres eiendom og vil bistå med vedlikeholdet ved behov.

Hvordan utfører vi trimming og beskjæring av busker og trær?

Vi sørger for planmessig og regelmessig beskjæring ift. plantetyper, vær og sesong. Man ønsker helst å vedlikeholde ofte og moderat for å være trygg på at plantene holder seg pene og friske i lang tid fremover.

Vi utfører både oppbyggingsbeskjæring og vedlikeholdsbeskjæring. Ved oppbyggingsbeskjæring gir vi planten en fin form og sunne vekstgrunnlag for de sterkeste grenene. Når vi utfører vedlikeholdsbeskjæring fjerner vi gamle og råtne grener for å gi plass til de sterke og sunne. Dette gir også planten bedre vekstgrunnlag, åpner opp for bedre lys og stimulerer til økt blomstring.

Beskjæring og felling av trær i alle størrelser

Ved beskjæring av trær er man først og fremst opptatt av å bevare den naturlige formen. Noen ganger kan trærne allikevel bli så store at de ødelegger lysforhold, utsikt, eller rett og slett ikke lenger passer inn i landskapet. Vi utfører beskjæring av trær i alle størrelser for å sørge for at de tar seg bedre ut på deres eiendom.

I enkelte tilfeller kan det være bedre å felle treet og heller plante på nytt. Vi utfører både tradisjonell felling fra bakken og seksjonsfelling. Seksjonsfelling kan være nødvendig dersom tradisjonell felling medfører risiko for materiell skade. Ved seksjonsfelling benytter vi oss av klatreutstyr og feller treet stykkevis fra toppen.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris