Anleggsgartner

Vi hjelper dere med utforming og vedlikehold av deres uteområder

Vi leverer anleggsgartner­tjenester og mindre entreprenøroppdrag for boligselskaper, bedrifter og offentlige bygg fra Oslo til Drammen. Vi utfører alt fra renovering av lekeplasser til opparbeidelse av store nye uteområder.

Smarte løsninger med god arealutnyttelse

Vi hjelper dere med å utforme smarte og nydelige utearealer på deres eiendom. Vi tar på oss hele jobben fra prosjektering og planlegging til ferdigstillelse. Vi utfører graving, drenering og planering. Vi legger naturstein, kantstein og asfalterer veier, gangveier og uteplasser. Vi har også god erfaring med all slags murarbeider.

  • Vi opparbeider og vedlikeholder hageanlegg, parker, lekeplasser, idrettsanlegg og andre uteområder.
  • Vi bygger og vedlikeholde veier og uteplasser, trapper, murer, gjerder mm.
  • Vi har god erfaring og kompetanse med alt av natursteinsarbeider
  • Vi utfører alt av nyplanting av gress, busker, trær og annen vegetasjon.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris