Vindusvask

Vi utfører vindusvask av bygg i alle størrelser

Nye og moderne bygninger bygges også stadig med større glassoverflater, noe som kan kreve jevnlig vindusvask for å holdes vedlike. Vi har lang erfaring med vindusvask og sørger for at jobben blir utført grundig og effektivt uansett høyde og størrelse på bygget

Vindusvask i høyden

Vi har tilgang til alt av utstyr for grundig og effektiv vask av vinduer i alle høyder. Vi benytter oss av teleskopstenger, lifter, klatreutstyr og stiger etter behov. På høye forretningsbygg er det viktig å få bistand fra profesjonelle som vet hva de driver med. Våre renholdere jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer. Vi følger alltid HMS-regler og sørger for at arbeidet utføres riktig og forsvarlig.

Hvor ofte skal vindusvask utføres?

Behovet for vindusvask er svært individuelt. Det avhenger ofte av hvor utsatt de er for vær, vind, svevestøv og andre ytre påkjenninger. Som oftest trenger næringsbygg og borettslag utvendig vask av vinduer en til to ganger i året, mens andre kanskje har behov for renhold så ofte som hvert kvartal. I tillegg kan noen bygg ha større behov på enkelte sider av bygget.

Vi er svært fleksible og kan tilby vindusvask som en del av drifts- og vedlikeholdsplanen, eller som behovsbasert enkeltoppdrag. Vi gir dere et tilbud basert på deres budsjett og krav til vask og vedlikehold.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris