Vask av avfallsdunker

Effektiv vask og vedlikehold av avfallsdunker, containere og søppelbrønner

Å ha faste rutiner på vask og vedlikehold av containere, avfallsbeholdere, søppelbrønner og avfallsrom er viktig for både miljø og helse. Vi tar på oss jobben med regelmessig renhold av avfallsbeholdere for å sørge for at vond lukt og bakterier ikke sprer seg. Vi har utstyret som skal til for å utføre grundig renhold av søppeldunker i søppelrom, frittstående søppelhus, containere eller nedgravde avfallsbrønner.

Rene avfallsbeholdere er et HMS tiltak

Søppelposer som kastes i avfallsbeholdere er sjelden helt tette. Det renner ofte ut mye avfall som til slutt danner slam og bakterieflora i containere og avfallsbeholdere. Dette skaper uhyggelig lukt og dårlig miljø.

Regelmessig tømming og renhold forebygger skadedyr

Jevnlig søppeltømming er en viktig del av det løpende vedlikeholdet våre vaktmestere utfører på deres eiendom. Dersom det flyter over av søppel vil det ikke bare skape et dårlig miljø for brukerne av eiendommen, det kan tiltrekke seg skadedyr som fort gjør situasjonen værre.

Avfallsbeholdere som tømmes regelmessig vil ikke tiltrekke seg skadedyr som rotter og fugler i like stor grad, da de ikke blir ansett som en pålitelig matkilde. Regelmessig renhold av avfallsbeholdere, containere og søppelbrønner forhindrer også at det skapes en bakterieflora som gir grobunn for insekter og andre skadedyr.

Effektiv rengjøring med mobil rengjøringsmaskin

Vi benytter oss av en mobil rengjøringsmaskin som sørger for grundig og effektiv vask av alle typer avfallsbeholdere. Maskinen sørger for rengjøring og tørking av avfallsdunkene på både innsiden og utsiden. Rengjøringen motvirker og forebygger vond lukt og etterlater beholderne friske og fine. Vi sprayer også med en odørfjerner som etterlater en god lukt og virker forebyggende mot insekter. Rengjøringsmaskinen har egen vannforsyning og alt avfallsvann blir tømt ut forsvarlig og i henhold til gjeldende forskrifter.

Miljøvennlig desinfeksjon med AqtiVann

Vi bruker AqtiVann som er et alkoholfritt og miljøvennlig desinfeksjonsmiddel som har en dokumentert effekt på 99,99% av virus, bakterier, sopp, mykobakterier, sporer og alger.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris