Trappevask

Grundig og effektivt renhold for borettslag og næringsbygg

Rene omgivelser gir et godt inntrykk, øker trivselen og gir fornøyde beboere og besøkende. I tillegg er god og jevnlig rengjøring viktig for en god vedlikeholdsøkonomi, og ikke minst miljø og helse.

Vi utfører regelmessig trappevask for borettslag og sameier og fast kontorrenhold for bedrifter og næringsbygg. Våre ansatte holdes oppdatert om HMS regler og får grundig opplæring i bruk av forskjellige maskiner, arbeidsmetoder og utstyr. Vi er også svært opptatt av å benytte miljøsertifisert utstyr og rengjøringsmidler.

Vi skreddersyr vår renholdstjeneste etter deres behov

Vi er svært fleksible og har stor evne til å tilpasse oss deres behov. Det er dere som selv bestemmer hva som skal vaskes og til hvilken frekvens. Vi kommer på en gratis og uforpliktende befaring og vil gi dere tips og råd om hvordan renholdet kan utføres på best mulig måte for dere. Sammen setter vi opp en skreddersydd renholdsplan som tilfredsstiller deres budsjett, ønsker og krav. Vi vil også sammen med dere gjennomgå planen for å se om det er behov for justeringer eller endringer.

Erfarne renholdere med fokus på helse, miljø og sikkerhet

Når dere inngår en avtale om renhold med oss får dere faste og engasjerte renholdere med lang erfaring og som kjenner deres ønsker og behov. Vi tar renholdet på alvor og jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer. Våre ansatte holdes oppdatert om HMS regler og får grundig opplæring i bruk av maskiner, arbeidsmetoder og renholdsutstyr. Vi er også svært opptatt av å benytte miljøsertifisert utstyr og rengjøringsmidler.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris