Grafittifjerning

Vi holder veggene fri for grafitti

Grafitti påfører boligselskaper og bedrifter omfattende kostnader hvert år. Vi tilbyr en totalløsning for både fjerning og forebygging av grafitti til en gunstig pris.

Vi benytter oss kun av miljøvennlige kjemikalier. Vi tilbyr også overflatebehandling av utsatte områder med antigrafitti, som gjør de mulig å fjerne ny grafitti raskt og uten kjemikalier.

Effektiv forebygging og fjerning av grafitti

Vi har kraftige men biologisk nedbrytbare løsningsmidler som hjelper på alt fra porøse overflater som betong, granitt og marmor, til harde overflater som metall, trevirke, flis og teglstein.

For å enkelt kunne rengjøre en overflate som ofte er utsatt for grafitti bruker vi en voks som legger et tynt og usynlig beskyttende lag. Dette sørger for at spraymaling ikke får heft. Når grafittien skal fjernes sprayer vi på et løsemiddel for selve voksen som drar med seg all spraylakk samtidig. Dette kan være en svært rimelig og kostnadsbesparende løsning dersom deres eiendom ofte plages av uønsket grafitti.

Hvorfor kan man ikke bare male over grafitti?

Nye spraylakker som kommer på markedet har stadig bedre heft og kan være en stor utfordring å fjerne. Mange tenker kanskje at det beste er å bare male over grafittien. Dette kan i mange tilfeller gjøre vondt verre.

Malingen klarer ikke å trenge forbi grafittien og vil mest sannsynlig flake av igjen om kort tid. Årsaken til dette er at det danner seg fukt mellom lakken og malingen slik at den ikke får heft i veggen. I verste fall kan det påføre bygget sprekkdannelser på grunn av fuktskader i mur og teglstein.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris