Fasadevask

Fasadevask bidrar til å forlenge levetiden til bygningsmassen

Fasadevask en viktig del av det periodiske vedlikeholdet av bygningsmassen og burde utføres med jevne mellomrom for å unngå tidlig slitasje av bygget. I tillegg er det selvfølgelig mer innbydende at fasaden ser godt vedlikeholdt ut, både for beboere i borettslaget, besøkende, eller leietakerne i et forretningsbygg.

Effektiv og miljøvennlig fasadevask

Hvis fasaden ikke har blitt rengjort på en stund kan det være utfordrende å få den skikkelig ren uten riktig utstyr. Vi benytter kraftige høytrykkspylere som fjerner det aller meste av skitt og smuss fra fasaden. Noen ganger er det også behov for å benytte seg av kjemikalier for å få fasaden skikkelig ren. Vi benytter oss kun av miljøvennlige produkter som er biologisk nedbrytbare og samtidig fører til at overflaten blir ordentlig rengjort. Vi har kompetanse og utstyr til fasadevask på alle typer bygningsmasser. Enten det gjelder treverk eller murbygg, så kan du være sikker på at våre fagarbeidere vet nøyaktig hvilke produkter som egner seg best for en effektiv og miljøvennlig jobb.

Skal bygget males bør man starte med fasadevask

Dersom det er planlagt vedlikeholdsarbeid på bygningsmassen, for eksempel i form av maling, er det viktig at overflaten blir grundig rengjort i forkant. Vi fjerner fett og urenheter slik at malingen får bedre heft og et resultat som varer i lang tid fremover. Vi kan hjelpe dere med alle oppgaver som skal til for å vedlikeholde eller utbedre deres bygningsfasade. Vi utfører både vask, overflatebehandling og maling av fasader.

Fasadevask på bygg i alle høyder

Vi har tilgang på alt nødvendig utstyr for å utføre fasadevask uansett størrelse og høyde på bygget. Vi benytter lifter, stiger og teleskopstenger som hjelper oss å nå til der det trengs. Er det snakk om næringsbygg med egne fasadeheiser stiller vi med mannskap som kan både vaske vinduer og fasaden samtidig. Våre renholdsarbeidere har de nødvendige sertifiseringene som skal til, og utfører ethvert oppdrag med fokus på HMS, slik at det er forsvarlig og trygt for både oss selv og omgivelsene.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris