Avløp- og ventilasjonsrens

Miljøvennlig rens av ventilasjon og avløpsrør

Vi utfører effektiv og miljøvennlig rens av avløp og ventilasjonssystemer på deres eiendom. Ved å rense avløpsstammer og stikkledninger jevnlig, vil man unngå tette avløp og lekkasjer. Rensingen foregår med høytrykk og varmt/kaldt vann og med roterende dyser som drar smuss ut av rørene. Dette er den mest effektive og miljøvennlige måten. Helt uten bruk av kjemikalier.

Ventilasjonsrens som en del av HMS arbeidet

Alle typer ventilasjonssystemer krever vedlikehold fra tid til annen. I anlegg som ikke har vifte har inneluften vanskelig for å trekke ut. Da er det enda viktigere med rene ventilasjonskanaler. En skikkelig ventilasjonsrens av deres anlegg er ikke bare viktig for helse, miljø og sikkerhet, men vil gi dere et mer effektiv anlegg. Det bidrar til økt luftkvalitet, lavere strømregninger og et bedre inneklima.

Vi hjelper dere med tette avløpsrør

Det er mange som ikke er klar over hva man ikke kan spyle ned i avløpene sine. Tette avløpsrør kan være et stort problem, og unngår man å gjøre noe med det kan det fort bli både ubehagelig og dyrt. Tette rør krever både riktig kunnskap, verktøy og utstyr. Det er viktig at rørene spyles med riktig vannmengde og trykk for å unngå skade på rørene. Vi har ekspertise til å bistå med rens av avløpsrør både innvendig og utvendig.

Hvordan utfører vi ventilasjon og avløpsrens?

Ved å benytte kamera og fiberoptikk kan man kartlegge vedlikeholdsbehovet for ventilasjonsanlegg og avløp. Kontrollen kan om ønskelig legges inn i den årlige vedlikeholdsplanen. Vi utarbeider en vedlikeholdsplan over anlegget og hva som bør utføres til ulike frekvenser. Dette sikrer at alle anlegg fungerer optimalt.

Ventilasjonskanaler

Ved rengjøring av kanaler settes hele, eller deler av anlegget under stort undertrykk ved hjelp av kraftig vifte med filter. Deretter starter den systematiske rensen med børster som er tilpasset størrelsen på rørene. Viften med filter samler da opp alt støvet/smusset og dette deponeres på egnet avfallsdeponi. Ved ferdigstillelse tas det stikkprøvekontroll med filmkamera, som vedlegg til øvrig dokumentasjon. Denne typen av rens er godt tilpasset alle ventilasjonsanlegg, avtrekk fra vaskerier og sentralstøvsugeranlegg.

Vann og avløp

Ved rens av vann og avløpsrør kan man i enkelte tilfeller klare å fjerne eventuelle fremmedlegemer uten å måtte foreta store inngrep. Vårt personell har lang erfaring og vet hvordan man kan løse problemer på en kostnadseffektiv måte. Er det allikevel behov for en ordentlig rens har vi utstyret til å utføre oppgaven. Ved rengjøring eller spyling av lange ledningsstrekk benytter vi en suge og spylebil som er utstyrt med slamsuger og høyttrykkspyler. Bilen er utstyrt med stor vanntank, som både renser og resirkulerer vannet og spyler med både varmt og kaldt vann.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris