Renholdstjenester

Renholdstjenester for borettslag, sameier og næringsbygg

Vi utfører et bredt spekter av renholdstjenester for borettslag, sameier og næringsbygg fra Oslo til Drammen. Vi er svært opptatt av gode og ryddige arbeidsforhold og har motiverte ansatte som tar renholdet på alvor. Vi sørger for grundig opplæring i alt av utstyr og renholdsteknikker og har fokus på helse, miljø og sikkerhet i arbeidet.

Vi tar renhold på alvor og jobber etter svært gode rutiner og retningslinjer.

Vi har bred kompetanse og erfaring med alle slags typer innvendig og utvendig renhold. Vi utfører alt fra trappevask i borettslag og sameier til komplett renhold av store nærings- og industribygg. Vårt renholdspersonell boner, oljer og skurer og utfører vinduspuss og fasadevask på bygninger i alle størrelser og høyder, og utfører vedlikeholdsfeiing og garasjevask i større parkeringshus og garasjeanlegg. Vi har en omfattende utstyrs- og maskinpark som dekker alle behov innen renhold.

Ta kontakt med oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris