Eiendomsdrift

Vi dekker alle behov innen eiendomsdrift

Vi er totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift for b0rettslag, sameier og næringsbygg fra Oslo til Drammen. Vi har mange dyktige ansatte med lang erfaring innen eiendomsdrift, samt en omfattende maskinpark som gjør at vi kan utføre alle typer renhold, drift- og vedlikeholdsarbeider for våre kunder.

Vi er et selskap i sterk vekst og har også innledet et nært samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for borettslag og sameier. Vi vil at våre kunder skal føle seg ivaretatt på alle områder, og ønsker å gjøre hverdagen deres enklere ved at dere kun skal behøve å forholde dere til én leverandør for alle deres tjenestebehov.

Eiendomsforvaltning for borettslag og sameier

I tillegg til vårt brede tilbud innen drift og vedlikehold, kan vi også bistå med flere tjenester innen eiendomsforvaltning gjennom våre samarbeidspartnere. Vi ønsker å være styrets viktigste ressurs og hjelpe dere med å ivareta alle de viktige oppgavene i den daglige driften av deres eiendom.

Som totalkunde hos oss får dere en egen kunderådgiver med bred erfaring og kompetanse med alt av styrearbeid. Som forvalter av deres eiendom hjelper vi dere med alle oppgaver i tilknytning til drift og administrasjon av eiendommen. Vi bistår styret med regnskap, økonomi og forretningsførsel, og hjelper dere med å ivareta deres ansvar og forpliktelser for HMS og andre forhold som er regulert gjennom lover og forskrifter.

Ta kontakt med oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Som totalleverandør innen eiendomsdrift kan vi bistå våre kunder med alt i den daglige driften av deres eiendom. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester innen eiendomsdrift
  • Dyktige fagfolk med lang erfaring innen bransjen
  • Omfattende maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Som totalkunde hos oss kan vi også sørge for svært fordelaktige priser på våre tjenester. Ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av deres behov for bistand og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Vårt mål er at våre kunder kun skal behøve å forholde seg til én leverandør av alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører alt av enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et tilbud.

Be om pris