Om Oss

Bygård Vaktmesteren AS

Bygård Vaktmesteren AS ble startet opp i 2002. Siden starten med kun tilbud av vaktmestertjenester har vi opplevd god vekst og utvikling. Vi utvider stadig vårt tjenestetilbud i takt med etterspørsel fra våre kunder og utviklingen i markedet. I dag har vi mange faste ansatte, og kan levere et stort spekter av tjenester innen renhold, eiendomsdrift, service og håndverkstjenester. Vårt operasjonsområde er primært fra Oslo til Drammen.

Som en del av vår vekst og utvikling har vi slått oss sammen med 1 Hjelpende Hånd, og i tillegg blitt del av PHM Group. Dette gjør at vi har et nært samarbeid med en rekke andre aktører med et bredt tjenestetilbud for borettslag og sameier. Derfor kan vi nå kalle oss totalleverandør av tjenester til denne kundegruppen. I tillegg til vårt brede tilbud innen drift og vedlikehold, kan vi også bistå med blant annet eiendomsforvaltning, økonomi og forretningsførsel gjennom våre samarbeidspartnere.

Vi har bred kompetanse med dyktige fagfolk innad i seslskapet. I tillegg har vi et stort nettverk innad i konsernet til å dekke alle våre kunders behov. Vi har alt nødvendig maskinelt utstyr til å kunne utføre våre arbeidsoppgaver på en svært god og effektiv måte. Vi har også alle nødvendige sertifikater, tillatelser og godkjenninger for arbeidet vi utfører.

En enklere hverdag

Med oss som deres partner trenger dere kun å forholde dere til en enkel leverandør av alle tjenester deres boligselskap måtte ha behov for. Som styrets ressurs innen drift og forvaltning av eiendommen, vil vi hjelpe dere med å ivareta alle de viktige oppgavene i den daglige driften, fra løpende vedlikehold til økonomi og regnskap.

Som en del av PHM Group har vi tilgang på gode digitale løsninger som forenkler hverdagen for både oss og våre kunder. Gode systemer for oppfølging og registrering av arbeidsoppgaver gjør oss i stand til å yte bedre service og ha bedre kontroll på arbeidet som utføres. Forbedret dokumentkontroll, kommunikasjon og informasjonsflyt på tvers av styret, beboere og eksterne leverandører gir en økt grad av kontroll og oversikt over alt som foregår i deres borettslag eller sameie. På denne måten sikrer vi at styret får en bedre hverdag og fornøyde beboere.

Skreddersydde tjenester etter kundens behov

Vi er stolte av å kunne bistå våre kunder med alt de har behov for innen drift, vedlikehold og forvaltning av eiendom. Alle eiendommer er forskjellige og har forskjellige behov. Derfor skreddersyr vi alltid våre avtaler med kundene våre, slik at dere kun betaler for akkurat den bistanden dere trenger. I samråd med våre kunder setter vi opp en driftsplan som dekker alle de løpende og periodiske oppgavene som er nødvendig for effektiv drift og vedlikehold på akkurat deres eiendom.

Noen ganger er det behov for å få utført oppgaver som ikke nødvendigvis er med i en løpende drifts- og vedlikeholdsplan. Som kunde av oss kan dere enkelt bestille opp tilleggstjenester ved behov. Vi stiller hele vårt mannskap og tjenestetilbud til disposisjon, og kan stille på kort varsel ved behov for nødvendig bistand. De aller fleste av våre tjenester kan både utføres som enkeltstående oppdrag i tillegg til en faste kontraktsavtaler og komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av tjenester for borettslag og sameier
  • Dyktige medarbeidere med bred spisskompetanse
  • Fleksibel og omfattende utstyrs- og maskinpark

1. Vårt mål

Vi vil at våre kunder skal føle seg ivaretatt på alle områder, og ønsker å gjøre hverdagen deres enklere, blant annet ved at dere kun behøver å forholde dere til én leverandør for alle deres tjenestebehov. Hos oss vil dere få – “Alt på ett sted”

2. Vår filosofi

Filosofien vår er at vi skal være der for å hjelpe våre kunder med det de måtte ha behov for, når de har behov for det. Ingen kunder skal behøve å vente, vi kommer når vi skal og er – “Alltid på”

3. Våre ansatte

Vi er svært opptatt av nærhet til kunden, og vi sier i vår strategi at vi ønsker å være “styrets beste venn”. Dette oppnår vi gjennom våre verdier – “Tillit, Kvalitet, Kompetanse og Vennlighet”

0 Dyktige medarbeidere

0 Fornøyde kunder

0 Års erfaring

Vi er bestemt på å gi våre kunder en enestående kundeopplevelse

Vi vil være det enestående førstevalget for alt av tjenester innen eiendomsdrift for våre kunder. Hos oss har kvalitet og pålitelighet alltid førsteprioritet og vi jobber stadig med å utvikle oss for å imøtekomme kundenes ønsker og behov.

Våre tjenester

LIKVIDITETSGRAD

LØNNSOMHET

SOLIDITET

Regnskapsstatistikk

Bygård Vaktmesteren AS har siden oppstarten utvidet virksomheten betraktelig og vokst raskt. Bedriften går svært bra og vi kan vise til en solid økonomi.

NØKKELTALL

TOTALLEVERANDØR

Hos oss kan dere få bistand til alt dere trenger innen eiendomsdrift.

DYKTIGE FAGFOLK

Vi har bred spisskompetanse og lang erfaring innenfor en rekke fagfelt

SKREDDERSYDDE TJENESTER

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov slik at dere ikke behøver å betale mer enn nødvendig.

GUNSTIGE PRISER

I tillegg til tilpassede driftsavtaler har vi svært gunstige priser på våre tjenester.

OMFATTENDE MASKINPARK

Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark som gjør at vi kan tilfredsstille alle våre kunders behov

24T BEREDSKAP

Vi har 24t vakttelefon og høy beredskap. Vi rykker ut dersom det oppstår situasjoner med behov for umiddelbar assistanse.